Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Tο μη χείρον βέλτιστον

TeacherSonics - Βετεράνοι: 79 - 57
Πέμπτη 12-Ιουνίου-2014, Αγώνας Κατάταξης για την πέμπτη θέση


Απέφυγε τα χειρότερα η ομάδα μας στους αγώνες κατάταξης του 7ου Αντικαπνιστικού τουρνουά, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση μετά την νίκη της επί των Βετεράνων με 79-57. Έτσι, μετρίασε κάπως τις εντυπώσεις από την κατά γενική ομολογία άσχημη φετινή της παρουσία στο τουρνουά. Με 3 νίκες, όσες και οι ήττες της, αποχαιρέτησε το 7ο τουρνουά καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση μεταξύ των οκτώ ομάδων που έλαβαν μέρος. Στα τρία τελευταία παιχνίδια η ομάδα ξεδίπλωσε το επιθετικό ταλέντο των παικτών της, πετυχαίνοντας διαδοχικά 75, 61 και 79 πόντους, μια επιθετική συγκομιδή που δεν την συναντάς εύκολα σε τέτοιου είδους τουρνουά.


Ο Αγώνας
Δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης ο τελευταίος μας αγώνας καθώς αυτός διεξήχθη μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα στο οποίο συνείσφεραν τα μέγιστα το ήθος και η συμπεριφορά των αντιπάλων. Οι Βετεράνοι είναι πέραν πάσης αμφιβολίας η επιτομή του ήθους των τουρνουά, από τα οποία δεν έχουν λείψει ποτέ, συμμετέχοντας με ιδιαίτερη χαρά σε όλους τους αγώνες ανεξαρτήτου σημασίας και αποτελέσματος. Μακάρι να αποτελούσαν το παράδειγμα και για πολλούς άλλους σ' αυτήν την διοργάνωση, οι οποίοι με την "ψηλομύτικη" και αλαζονική συμπεριφορά τους χαλάνε την εικόνα της διοργάνωσης.
Για την ιστορία και μόνο να αναφέρουμε πως η ομάδα μας μετά το αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο (18-17), ανέβασε στροφές, και τρέχοντας σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου έφτασε εύκολα σε διψήφια διαφορά πόντων στο ημίχρονο με 45-23. 
Συνεχίζοντας στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο μέρος έδειχνε πως θα φτάσει σε αρκετά μεγάλο σκορ που μπορεί να άγγιζε και τους 100 πόντους. Λίγο όμως ο σεβασμός προς τους αντιπάλους, λίγο και οι δύο διαιτητές, που μέσα στο χαλαρό κλίμα της αναμέτρησης, ανέκοπταν οι ίδιοι τις επιθέσεις μας με αμυντικές προσπάθειες ;-) οδήγησαν τελικά στο 79-57 με το οποίο κλείσαμε τις εμφανίσεις μας στο φετινό τουρνουά.

TeacherSonics
Και οι επτά παίκτες που αγωνίστηκαν διακρίθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι. Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνουμε μόνο στους 9 πόντους του Καρτσώλη που αποτελούν και ατομικό ρεκόρ του στην διοργάνωση.



Βετεράνοι
Πραγματικό πολυβόλο ο αειθαλής Π. Βενέτης φόρτωσε το καλάθι μας με 21 πόντους, μη σεβόμενος το γεγονός που τον παίρνουμε στις προπονήσεις μας κάθε Πέμπτη όλη την χρονιά. Μάλλον Παναγιώτη θα τιμωρηθείς του χρόνου ;-) με αποκλεισμό από τις προπονήσεις για παραδειγματισμό. Πολύ καλοί και οι πρώην πρωταθλητές Ιωάννου (12π) και Δανιηλίδης (11π).

Διαιτησία (Μελανίδης, Χατζηχαρίσης)
Άριστοι οι δύο διαιτητές, όχι όμως για τα σφυρίγματα αλλά κυρίως για τις αμυντικές προσπάθειες που επιχείρησαν. Μάλλον του χρόνου θα κάνουμε κρούση και στους δύο για να παίξουν με την ομάδα μας, καθώς φέτος παρουσιάσαμε ιδιαίτερα αναιμική άμυνα στους αγώνες μας :-)

Δεκάλεπτα
TeacherSonics - Βετεράνοι: 18-17, 45-23, 60-37, 79-57

Πόντοι
TeacherSonics
Χρήστου 13 (1), Τρίπτσης 18 (2), Καρτσώλης 9, Αλιμπάκης 22 (1), Μισσελής 12, Τεντζέρης 5 (1).

Βετεράνοι
Σεραφείμ 2, Σερπετζής 6 (1), Βενέτης 21 (1), Δανιηλίδης 11 (3), Χατζημιχαηλίδης 3, Ιωάννου 12, Τσαουσίδης 2.

Φύλλο Αγώνος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου