Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Μια διαφορετική βραδυά

Ξεφάντωσαν οι TeacherSonics το βράδυ της Πέμπτης στο γνωστό ψητοπωλείο της πόλης μας Καρβουνοπενιές. Μια συνάντηση που πάντα την επιζητούσαμε αλλα ποτέ δεν είχαμε πραγματοποιήσει. Το κέφι, το φαΐ και το ποτό δίναν και παίρναν.
Αρχηγός σε όλα του ο Μισσελής δίκαια κρίθηκε MVP στον αγώνα του πηρουνιού.
Από κοντά σε "απόδοση" και τα βουνά της ομάδας Καρτσώλης και Τεντζέρης, ενώ ουδείς από τους υπολοίπους υστέρησε σ' αυτόν τον αγώνα. Το κέφι άναψε για τα καλά όταν στο γλέντι που εξελισσόταν παράλληλα από την μέλλουσα νύφη του μαγαζάτορα και τους δικούς της, συμμετείχαν χορευτικά και πολλοί από τους TeacherSonics. Περιττό να πούμε πως οι επιδόσεις τους στο χορό ήταν πολύ καλύτερες από αυτές του γηπέδου :-))  

Για την ιστορία, με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι:

Μισσελής Μ.

Χριστοφορίδης Γ.
Μαυρίδης Γ.
Καρτσώλης Δ.
Μποζίνης Δ.
Χρήστου Χ.
Μπάκος Χ.
Μερόκης Χ.
Τεντζέρης Θ.

Οι υπόλοιποι χαρακτηρίζονται αδικαιολόγητα απόντες και καλούνται να περάσουν από τα γραφεία των TeacherSonics να πάρουν την "ελευθέρας" τους για να βρουν ομάδα του χρόνου.


Την βραδυά σημάδεψε και η φάρσα των άσπονδων φίλων μου Νέμεσις που έστειλαν ολόκληρη τούρτα στο τραπέζι μας για να με πικάρουν.
Να 'ναι καλά τα παιδιά που μας γλυκάνανε με την έμπνευσή τους. Εγώ πραγματικά χαίρομαι που επιτέλους βγήκαν από το καβούκι τους και συμμετείχαν σε κάτι χιουμοριστικό.  
Ότι και να μου κάνουν κι ότι και να μου λένε να ξέρουν πως τους αγαπώ!!!

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου