Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ημιτελική Φάση

Φτάσαμε αισίως στην ημιτελική φάση του τουρνουά. Τα φαβορί Νέμεσις και Rock 84 καλούνται να επιβεβαιώσουν τις προβλέψεις και να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Πήγασου και Brazil αντιστοίχως, ώστε να βρεθούν αήττητες στον μεγάλο τελικό. Και αν για τους Νέμεσις δεν χωρά καμία αμφιβολία πως θα είναι πιστοί στο ραντεβού τους, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους Rock 84.
Ας δούμε λοιπόν τους δύο ημιτελικούς:

Νέμεσις - Πήγασος Αριδαίας, Πέμπτη 12/6/2014, 19:00
Κάθε μέρα δεν θα είναι Πάσχα για τους παίκτες του Πήγασου που θα πρέπει να επικαλεστούν ένα θαύμα αν θέλουν να αποκλείσουν τους πολύ ανώτερους αντιπάλους τους. Σίγουρα οι αποφασισμένοι Νέμεσις θα βρουν το αντίδοτο για τον δαιμόνιο Σαρακινλή αλλά πολύ περισσότερο για τους υπόλοιπους ρολίστες που με την τρομερή εμφάνιση τους έβαζαν τ' απίθανα στον προημιτελικό απέναντι στην ομάδα μας. 

Rock 84 - Brazil, Πέμπτη 12/6/2014, 20:30
Ήρθε η ώρα για τις πρώτες πραγματικές εξετάσεις για τους συμπαθείς Rock 84 απέναντι σε ένα πολύπειρο σύνολο παικτών με πολλά χρόνια μπασκετικής εμπειρίας. Και μπορεί μεν ο ενθουσιασμός των νεαρών Rock να είναι άκρατος θα πρέπει όμως να δείξουν και άλλα στοιχεία αν θέλουν να αποκλείσουν την παρέα του φορμαρισμένου Μπακύρτση. Αν οι Brazil κατέβουν πλήρης θα δούμε σίγουρα έναν συναρπαστικό ημιτελικό που τολμάμε να κάνουμε πρόβλεψη πως θα κριθεί στον πόντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου