Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Η προημιτελική φάση

Τελείωσε το "ζέσταμα" για τους 8 μονομάχους του τουρνουά και περνάμε στο κυρίως πιάτο με την φάση των προημιτελικών. Μετά από 12 αγώνες οι ομάδες έχουν δείξει τις δυνατότητες τους καθώς και το που μπορεί να φτάσει η κάθε μία. Για να παρουσιάσουμε λοιπόν τους τέσσερις προημιτελικούς καθώς και το "στόρυ" του κάθε αγώνα...

Νέμεσις - OtoCars, Πέμπτη 5/6/2014, 6:00
"Ζητείται ελπίς" για τους περσινούς φιναλίστ παίκτες των OtoCars απέναντι στο απόλυτο φαβορί του τουρνουά Νέμεσις. Ένα πολύ κακό παιχνίδι απέναντι στον Πήγασο τους έριξε στα δόντια των Νέμεσις και μόνο η Θεά τύχη μπορεί να τους γλυτώσει. Η Θεά τύχη βέβαια μπορεί να λέγεται και Σταυρουλάκης ο οποίος αν παίξει στον προημιτελικό μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και να αγχώσει ελαφρώς το φαβορί.

TeacherSonics-Πήγασος Αριδαίας, Πέμπτη 5/6/2014, 8:00
Αμφίρροπος ο δεύτερος προημιτελικός της Πέμπτης όπου η ομάδα μας καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πήγασου για να βρεθεί στο δρόμο των μεταλλίων. Δύσκολο το έργο της καθώς παρουσιάζει μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, με τους περισσότερους παίκτες της να είναι εκτός φόρμας ή τραυματίες. Από την άλλη ο Πήγασος έχει παρουσιάσει ένα αξιόμαχο και αθλητικό σύνολο που καθοδηγείται με μαεστρία από τον καλύτερο πλείμεικερ της διοργάνωσης Σαρακινλή.

Brazil - Duomo, Τρίτη 10/6/2014, 6:00
Η μάχη των καφετεριών της πόλης μας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αποτελεί το πλέον ενδιαφέρον παιχνίδι των προημιτελικών. Το Duomo βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και δείχνει έτοιμο να πετάξει έξω το φαβορί Brazil, ειδικά στην περίπτωση που το δεύτερο κατέβει να παίξει χωρίς κάποιους από τους βασικούς του. Η καρδιά του πρωταθλητή είναι έτοιμη να μιλήσει και το Brazil πρέπει να ιδρώσει αρκετά αν θέλει να τους αποκλείσει. Ανίκητος ο Τσακώντσης κάτω από τα καλάθια δεν θα έχει πρόβλημα με τους ψηλούς του Brazil στα δύο δεκάλεπτα που έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Από την άλλη ο πολύπειρος Σ. Μπακύρτσης είναι ικανός να πάρει μόνος του το παιχνίδι και αν πλαισιωθεί στοιχειωδώς από κάποιους καλούς παίκτες μάλλον θα τα καταφέρει.

Rock 84 - Βετεράνοι, Τρίτη 10/6/2014, 8:00
Δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας για την συμπαθή ομάδα των Βετεράνων απέναντι στην νεανική και ταχύτατη ομάδα των Rock 84, που φέτος δείχνουν ώριμοι και αποφασισμένοι να σηκώσουν την κούπα. Η πιο αργή και γερασμένη ομάδα του τουρνουά απέναντι στην πιο γρήγορη και νεανική. Άνιση η μάχη αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Εξάλλου μην ξεχνάμε τους ότι στην σύνθεση των Βετεράνων βρίσκονται δύο πρώην πρωταθλητές (Ιορδανίδης, Ιωάννου) που ξέρουν από δύσκολα παιχνίδια καθώς και ένας εν ενεργεία (Στόγιος) που μπορούν ν' αλλάξουν την ιστορία.

Από αύρια τα σπουδαία λοιπόν καθώς το τουρνουά τώρα αρχίζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου