Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Τους το χρωστούσε η Ιστορία

Είναι πλέον γεγονός. Ο Δήμος Έδεσσας θα είναι παρών στον Μεγάλο Τελικό της Δευτέρας. Μετά από τρεις αποτυχημένες χρονιές όπου η ομάδα αποκλειόταν στους ομίλους, φέτος ήρθε η ώρα της δικαίωσης και μάλιστα με...
τον καλύτερο τρόπο. Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα πέταξε έξω το μεγάλο φαβορί, την αήττητη ομάδα του Brazil και θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα στον Τελικό την επίσης αήττητη ομάδα των L.A.B.F. 
Η "πολύπαθη" αυτή ομάδα αξίζει τα θερμά μας συγχαρητήρια. Από τις εσωτερικές έριδες του 2010, την παραλίγο πρόκριση του 2011 και τον άδικο - στα χαρτιά - αποκλεισμό του 2012, το momentum ήθελε φέτος να τους δούμε στον τελικό. 
Η πολύ καλή πορεία με 4-1 νίκες στον όμιλο, συνεχίστηκε με νίκη επί των Rock-84 στα προημιτελικά και την χθεσινή επικράτηση επί του Brazil στον ημιτελικό. Η μοναδική ήττα που γνώρισαν στους ομίλους είναι από την αυριανή αντίπαλο τους στο τελικό οπότε και ο  αγώνας θα είναι μια ευκαιρία για "γλυκιά" ρεβάνς.
Εμείς πάντως σας το 'χαμε πει ΠΡΙΝ το τουρνουά και το επαναλάβαμε και κατά την διάρκεια του πως φέτος θα είναι η χρονιά τους. Επειδή τα γραπτά μένουν σας παραθέτουμε τα σχετικά εδάφια απο τις αναρτήσεις όπου προβλέπαμε την καλή πορεία τους:

Δευτέρα 20 Μαίου 2013
Σχόλιο στην ανάρτηση του Αν. Βάσιου με τίτλο "Πρεμιέρα Anonymous με Δήμο Έδεσσας"
Γράψαμε: ".....Φέτος έχω μία διαίσθηση ότι είναι η χρονιά του Δ. Έδεσσας. Έχω την εντύπωση ότι ήρθε ή ώρα να κάνουν και αυτοί ένα βήμα παραπάνω. Είδωμεν..."

Κυριακή 26 Μαΐου 2013
Ανάρτηση με τίτλο "Περί Φαβορί ο Λόγος"
Γράψαμε: "....Όπως έχω ξαναγράψει θεωρώ πως φέτος είναι η χρονιά τους. Η ιστορία τους χρωστά μια καλή πορεία που ίσως τους οδηγήσει και μέχρι τον τελικό. Ομάδα χτισμένη πάνω στον σούπερ ψηλό Τσακώντση δείχνει ότι θα είναι σκληρό καρύδι μέσα στο παρκέ. Αν είχε μία εναλλακτική στην θέση του πλειμέικερ θα μιλούσαμε τώρα για το πρώτο φαβορί."

Αυτά τα λίγα για να μην μας πουν κάποιοι μετά Χριστόν Προφήτες.

Επίσης για το τρένο που λεγόταν Brazil είχαμε προβλέψει ότι σε κάποια φάση θα εκτροχιαστεί:

Τρίτη 21 Μαϊου 2013
Ανάρτηση με τίτλο "Ω Θεέ μου τι αστοχία!!!"
Γράψαμε: ".....Έδειξαν από την αρχή ότι θα πρωταγωνιστήσουν. Διαθέτουν έμπειρους παίκτες που βρίσκουν λύσεις και έχουν μπασκετική παιδεία......Η ομάδα τους δείχνει ότι θα προχωρήσει, θεωρώ πολύ δύσκολο όμως να κατακτήσει το τουρνουα."

Τους λόγους που μας κάναν να το πιστεύουμε, και τελικά επαληθευθήκαμε, θα σας τους αναλύσουμε σε επόμενη ανάρτηση. 

Εκτός από τα συγχαρητήρια το blog μας χαρίζει στους φίλους συναθλητές του Δήμου Έδεσσας και ένα βιντεάκι με τα τελευταία δευτερόλεπτα της ιστορικής πρόκρισης. Έτσι για να μείνουν μια για πάντα οι γλυκιές αναμνήσεις. 

Καλή θέαση παιδιά και καλή τύχη στον τελικό.

 



Υ.Γ. Γιάννη Κίτκα εσένα στο είχα πει προσωπικά πως θα τα πάτε καλά φέτος. Θυμήσου εκείνη την ημέρα που κάναμε σουτάκια στα χίλια πεύκα, μια-δυο μέρες πριν ξεκινήσει το τουρνουά. Σου είχα πει ακριβώς τα ίδια λόγια: Φέτος είναι η χρονιά σας.

 

2 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΠΡΟΦΗΤΗ..ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γάτα είσαι !!! Άντε αύριο η τελευταία πινελιά. Καλή τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή