Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Και μετά τον τελικό τι;

Είναι πολύ δύσκολο να γράφεις την περιγραφή και τα παραλειπόμενα ενός χαμένου τελικού. Ειδικά όταν είσαι παίκτης αυτής της ΟΜΑΔΑΣ και έχεις ακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια τα βήματα της. Από το ναδίρ στο ζενίθ. Από τα χαμηλά στα ψηλά. Από το απόλυτο μηδέν στο κλικ πριν την απόλυτη επιτυχία. Από την απαξίωση στην καταξίωση.

Πόσο αντικειμενικός μπορείς να είσαι άραγε;

Πόσο εύκολο είναι να αποφύγεις την παγίδα των δικαιολογιών;

Πόσο καθαρό πρέπει να είναι το μυαλό σου για να δεις τι έφταιξε;

Πόσο νηφάλιος πρέπει να είσαι για να δεις τι έλειπε και δεν "ήπιαμε νερό από τη βρύση";

Εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Το επιβάλλει το επίπεδο μόρφωσης και οι βαθιές δημοκρατικές μας αρχές. Θέλουμε να κρατήσουμε το blog σε υψηλά στάνταρντ και αυτό πρέπει να γίνει τώρα. Τώρα στα δύσκολα και όχι στα εύκολα.

Ενημερώνουμε λοιπόν τους φίλους του blog ότι το teachersonics.blogspot.gr δεν σταματά την λειτουργία του με το τέλος του τουρνουά. Δεν τελείωσε με την λήξη του χαμένου τελικού. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν πολλά άρθρα. Εκτός από την ανάλυση του τελικού που σας χρωστάμε και τα παραλειπόμενα θα έχουμε αναρτήσεις για όλη την διοργάνωση. Για τα θετικά, τα αρνητικά, τα αξιοπερίεργα, προτάσεις για βελτίωση, φωτογραφίες κλπ. 

Επίσης μέσα από την ειδική θεματική ενότητα της αναδρομής στο παρελθόν των TeacherSonics, που ήδη έχει ξεκινήσει (http://teachersonics.blogspot.gr/2012/05/teachersonics-history-part-i.html), θα μπορούν οι φίλοι μας να ενημερωθούν για όλη την προϊστορία των τουρνουά από το 2008 μέχρι και το φετινό. Θα αναρτηθούν όλα τα αποτελέσματα, στατιστικά, και φωτογραφίες των προηγούμενων διοργανώσεων. Ειδικά δε για την ομάδα μας να ενημερώσουμε ότι έχουμε στα χέρια μας όλα τα φύλλα αγώνος από το 2009 μέχρι τον χαμένο τελικό και θα αναρτηθούν σταδιακά. Τέλος για τους παίκτες μας, όπως ήδη τους έχουμε ενημερώσει, το blog θα εποτελεί από εδώ και πέρα τον δίαυλο επικοινωνίας. Μέσα από τις αναρτήσεις θα ενημερώνονται για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας (συναντήσεις, προπονήσεις, κλπ)

Θέλουμε και ευελπιστούμε το blog να αποτελέσει ένα ζωντανό κύτταρο για το Εδεσσαϊκό Ερασιτεχνικό Μπάσκετ. Όπως έχουμε ξαναπεί (http://teachersonics.blogspot.gr/2012/06/blog.html) μπορεί και θέλουμε να αποτελέσει το βήμα για οποιονδήποτε θέλει να αναφερθεί είτε στο τουρνουά είτε σε κάποιο άλλο θέμα. Μην διστάσετε να στείλετε τα άρθρα σας στο e-mail xristou@hotmail.com για να πείτε την γνώμη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου