Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Απονομή Βραβείων 2013

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης ΟΡΑΜΑ κος Λάζαρος Σιάντσης, απένειμε βραβεία σε παίκτες για τις επιδόσεις τους στο 6ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά 2013. Συγκεκριμένα:
  • Το σημαντικότερο ίσως βραβείο, αυτό του πιο πολύτιμου παίκτη της διοργάνωσης (MVP), απονεμήθηκε, μετά από ψηφοφορία του κοινού, στον παίκτη του Δήμου Έδεσσας Τσακώντση Αλέξη. Να θυμήσουμε πως ο Αλέξης ήταν και ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά με 182 πόντους στους 8 αγώνες που έλαβε μέρος (μ.ο. 22,75)
  • Στο διαγωνισμό τριπόντων που διεξήχθει πριν την έναρξη του τελικού, νικητής αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο διαιτητής του τελικού Μάριος Μελανίδης. Εκτός από τον διαιτητή βραβείο πήρε και ο Γεώργιος Χαραλαμπίδης των Anonymous που ήταν ο δεύτερος στον σχετικό διαγωνισμό.
  • Βραβείο ήθους απονεμήθηκε στην ομάδα των μικρών L.A. Bakers για την εν γένει παρουσία τους.
  • Τέλος Ειδικό Βραβείο έκπληξη απονεμήθηκε στον παίκτη της ομάδας μας Ιωάννη Τσακίρη για τον πρώτο του πόντο (http://youtu.be/ashoEMA_Ezk) σε τουρνουά ύστερα από 5 συνεχόμενες χρονιές που έχει λάβει μέρος. Άστοχος ήταν ο τίτλος του βραβείου ως ο "MVP όλων των εποχών" των τουρνουά του Οράματος. Θα ταίριαζε καλύτερα ένας τίτλος όπως "Ο υπομονετικότερος Παίκτης" ή ο "Επίτιμος Παίκτης των TeacherSonics" ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων. Λόγω απουσίας του το βραβείο παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας μας Μιχάλης Μισσελής και θα του απονεμηθεί σε ειδική εκδήλωση (βραδιά ταβέρνας) που θα πραγματοποιήσει η ομάδα γι' αυτόν.
Η στιγμή της απονομής σ' ένα μικρό βιντεάκι


Υ.Γ. Όπως και πέρυσι (http://teachersonics.blogspot.gr/2012/06/blog-post_15.html) έτσι και φέτος, το blog μας, για να μην μείνει καμία ομάδα παραπονεμένη, θα απομείνει "ειδικά" βραβεία σε όλες τις ομάδες. Σε λίγες μέρες να αναμένετε την σχετική ανάρτηση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου