Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Η Επιστροφή του Εφιάλτη

TeacherSonics - Μικτή NEMESIS-Κορδάλη: 49 - 74
Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 - 6ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά 2013

10 Ιουνίου 2012 - 31 Μαΐου 2013
Ένα χρόνο μετά τον χαμένο τελικό ο διαιτητικός εφιάλτης Κορδάλης επέστρεψε για να μας υπενθυμίσει τι σημαίνει κακή διαιτησία. Οι συγκυρίες και η κακή οργάνωση του τουρνουά τον έχρισαν μοναδικό διαιτητή του αγώνα, δίνοντας του τη χαρά να δώσει τη δική του παράσταση. Αλήθεια η διοργανώτρια αρχή βλέπει τι γίνεται; Για άλλη μια φορά φέτος...
διαιτητής λείπει από παιχνίδι. Θα γυρίσουμε πάλι στα παλιά; Τότε που φωνάζαμε όποιον περνούσε έξω από το ΔΑΚ να διαιτητεύσει;
Εμείς δείξαμε ανωτερότητα. 'Ηταν στο χέρι μας να μην γίνει το παιχνίδι, ν' αναβληθεί γι' άλλη μέρα, όπου για κακή τύχη κάποιων θα κατεβαίναμε πλήρεις και θ' άλλαζαν τα δεδομένα. Παρά το περσινό πικρό ποτήρι που μας πότισε ο εν λόγω "διαιτητής" βάλαμε νερό στο κρασί και δεχθήκαμε να διεξαχθεί ο αγώνας, για να μην ταράξουμε την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά. Πιστεύαμε ότι μετά απ' όλα αυτά που έγιναν και άκουσε πέρυσι θα είχε συνετιστεί. Εξάλλου μπροστά του είχε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για να κόψει το καρπούζι στη μέση και να εξιλεωθεί. Που όμως; Ο άνθρωπος δεν αλλάζει εύκολα. Και ειδικά όταν αγωνίζονται φίλοι του στην μια ομάδα ο πειρασμός να τους βοηθήσει είναι ακαταμάχητος. Το απέδειξε και πέρυσι εξάλλου. Δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός και να φερθεί επαγγελματικά. Δεν μπορεί όταν κρατάει την σφυρίχτρα να παραμερίσει φιλίες και γνωστούς.
Έτσι λυγίσαμε φυσιολογικά. Έχοντας ν' αντιμετωπίσουμε 6 παίκτες στο παρκέ με τον 6ο μάλιστα να παίρνει το παιχνίδι πάνω του από το πρώτο δευτερόλεπτο ήταν μάταιες οι προσπάθειές μας. Μετά τις πρώτες φάσεις όπου πέρασαν ατιμώρητα κάποια σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων μας, περίπου στο 5ο λεπτό, γίνεται η φάση του αγώνα.
Ο μοναδικός μας πλειμέικερ Χριστοφορίδης (ο βασικός Βιολιντζής ήταν απών) κατεβάζει την μπάλα και ο έχοντας απόλυτη αμυντική ασυλία Ι. Βεκόπουλος ορμάει να την κλέψει, πέφτοντας άγαρμπα πάνω του και τραυματίζοντας τον (σ.σ. λόγω του τραυματισμού θα είναι απών από το επόμενο παιχνίδι). Ένα πεντακάθαρο σκληρό φάουλ που θα το έδινε ακόμα και τυφλός, ο "διαιτητής" το καταπίνει και αφήνει τον αντίπαλο να κλέψει την μπάλα, να πετύχει το καλάθι, και τον παίκτη μας χτυπημένο από το βίαιο φάουλ να ξεσπά σε διαμαρτυρίες. Αυτό ήταν! Βρήκε αφορμή για να εξαντλήσει όλη του την μανία στην ομάδα μας. Τεχνική ποινή και ντισκαλιφιέ στο Χριστοφορίδη χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μάλιστα δίνοντας συνέχεια διέκοψε τον αγώνα μέχρι να απομακρυνθεί ο παίκτης μας στην εξέδρα. Το γράμμα του νόμου σε πλήρη εφαρμογή σ' ένα τουρνουά παλαιμάχων κατά την διάρκεια ενός αδιάφορου αγώνα.
Από εκεί και πέρα το νερό μπήκε στο αυλάκι. Οι ΝΕΜΕΣΙΣ πιάσαν το μήνυμα της ασυλίας που εξέπεμψε γι' αυτούς ο "διαιτητής". Πίεσαν ασφυκτικά σ' όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου καθώς από τα 5 φάουλ που έκαναν δινόταν περιστασιακά το ένα και αυτό υπό τις συνεχείς διαμαρτυρίες τους χωρίς ποτέ ν' αντικρίσουν το Τ της τεχνικής ποινής. Η εικόνα των ΝΕΜΕΣΙΣ να συζητάνε κάθε φάση με τον διαιτητή ήταν το μοτίβο του αγώνα. Η απόλυτη γελοιότητα μιας ανάλαφρης διαιτησίας. Φάσεις που δίνονταν αρχικά για μας, μετά από συζήτηση του "διαιτητή" με τους αντιπάλους, άλλαζαν κατοχή στην μπάλα αφήνοντας άφωνους τους πάντες. Η δε κατασκήνωση των ψηλών τους στην ρακέτα μας έδινε και έπαιρνε. Τα τρία δευτερόλεπτα ήταν άγνωστη λέξη γι' "αυτόν" δίνοντας τη δυνατότητα στους ψηλούς των ΝΕΜΕΣΙΣ να κυριαρχήσουν στα ριμπάουντ και να πετύχουν εύκολους πόντους με δεύτερες επιθέσεις.

Κορδάλης ή TeacherSonics
Είναι φανερό πλέον πως Κορδάλης και TeacherSonics στον ίδιο αγώνα δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Ως εδώ κράτησε το ανέκδοτο μαζί του. Η ομάδα μας την Δευτέρα θα καταθέσει μομφή εναντίον του και θα ζητήσει την αποπομπή του από το τουρνουά λόγω έλλειψης αντικειμενικότητας που πηγάζει από την εντοπιότητα του, ή έστω από τους αγώνες της ομάδας μας. Σε περίπτωση που δε γίνει δεκτή η πρόταση και ξανακατέβει σε αγώνα δικό μας η αποχώρηση της ομάδας μας από το γήπεδο θα είναι άμεση. Ως εδώ. Τέλος.
Εμείς εκφραζόμαστε δημόσια και ζητάμε την αποπομπή του επίσημα. Δεν θα κινηθούμε παρασκηνιακά και υπογείως όπως οι αντίπαλοι ΝΕΜΕΣΙΣ που πριν το τουρνουά καρατόμησαν το διαιτητή Αρβανίτη θεωρώντας τον υπεύθυνο για την περσινή αποτυχία τους. Και όλα αυτά με την ανοχή της διοργανώτριας αρχής η οποία και θα πρέπει να πάρει θέση για το εν λόγω γεγονός, για να γνωρίζουν όλοι οι φίλοι του τουρνουά τι κρύβεται "πίσω από την σκηνή".

Ο αγώνας
Προφανώς μετά απ' όλα αυτά ο αγώνας περνάει σε δεύτερη μοίρα. Η ομάδα παρά τις ελλείψεις της (Βιολιντζής, Μαυρίδης, Κουτάλης και Τούσης) κατέβηκε διαβασμένη στην άμυνα παίζοντας έξυπνα κλειστή ζώνη 2 - 3, αφήνοντας ελεύθερα τα μακρινά σουτ, μιας και οι ΝΕΜΕΣΙΣ δεν φημίζονται για την ευστοχία τους σ' αυτά. Δυστυχώς όμως χωρίς τα μακριά χέρια του Μαυρίδη χάθηκαν τ' αμυντικά ριμπάουντ και δόθηκε η ευκαιρία στους αντιπάλους να κάνουν πολλές δεύτερες και τρίτες επιθέσεις. Στόιος και Σφυρόπουλος κάναν πάρτι κάτω από το καλάθι μας πετυχαίνοντας κρίσιμους και πολύτιμους πόντους.
Στην επίθεση η ομάδα εγκλωβίστηκε στην άμυνα-κατς των αντιπάλων καθώς τα φάουλ δίνονταν με το σταγονόμετρο. Η μπάλα περνούσε δύσκολα στα επιθετικά μας ατού με αποτέλεσμα τα περισσότερα σουτ να γίνονται υπό κακές προϋποθέσεις. Έτσι οι ΝΕΜΕΣΙΣ ξέφυγαν γρήγορα στο σκορ και δεν απειλήθηκαν σε καμιά φάση του παιχνιδιού. Είναι επόμενο. Είναι όπως ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Όταν παίζεις με την διαιτησία υπέρ σου και το γνωρίζεις, όλα είναι πιο εύκολα. Αμύνεσαι καλύτερα, κατασκηνώνεις υπομονετικά στο αντίπαλο καλάθι, παίζεις εκ του ασφαλούς πιο σκληρά και πιο επικίνδυνα και φυσικά διαμαρτύρεσαι σε κάθε φάση για να δείξεις ότι εσύ είσαι αυτός που αδικείσαι. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε μ' άλλο ένα σκληρό και αναίτιο φάουλ (το παιχνίδι τελείωνε) στον γράφων, χωρίς φυσικά ίχνος μεταμέλειας ή συγνώμης από τον αντίπαλο. Τελικό σκορ 74 - 49.

Πόντοι

TeacherSonics
Χρήστου 8, Αλιμπάκης 18, Τρίπτσης 4, Μισσελής 4, Μποζίνης 3, Μερόκης 3, Τεντζέρης 4, Τζούλης 2, Καρτσώλης 3.

Nemesis
Βεκόπουλος Ι. 5, Βασδάρης 8, Τσελίδης 7, Βεκόπουλος Σ. 4, Αντωνιάδης 4, Στόγιος 10, Βεκόπουλος Μ. 9, Σιβένας 5, Ροδοβίτης 5, Τσολάκης 6, Σφυρόπουλος 11.
 
Οι TeacherSοnics
Χωρίς τον MVP Μαυρίδη (μόνο τυχαίο δεν είναι που κάθε χρόνο ο αγώνας με τους ΝΕΜΕΣΙΣ γίνεται σε μέρα και ώρα που 'χει επαγγελματικές υποχρεώσεις) τα πράγματα ήταν δύσκολα εξαρχής. Απών και ο βασικός πλειμέικερ Βιολιντζής που για άλλη μια φορά αδυνατούσε να παραβρεθεί σε αγώνα, κάνοντας την αποστολή μας ακόμα πιο δύσκολη. Παρόλα αυτά η ομάδα κατέβηκε διαβασμένη κυρίως στο  αμυντικό κομμάτι. Εξαφάνισε επιθετικά τον πιο επικίνδυνο επιθετικό τους Μ. Βεκόπουλο και περιόρισε τους Ι. Βεκόπουλο, Τσελίδη και Βασδάρη. Προδόθηκε όμως από τα χαμένα ριμπάουντ και τις αντοχές της στην άμυνα-κατς των αντιπάλων ειδικά μετά το ντισκαλιφιέ του πλειμέικερ της στις πρώτες στιγμές του αγώνα.

Οι ΝΕΜΕΣΙΣ
Στηρίχθηκαν κυρίως στους δύο ψηλούς Σφυρόπουλο και Στόιο και επικράτησαν χάρη στα ριμπάουντ και τους πόντους τους. Πολύ καλός και ο εν ενεργεία παίκτης τους νεαρός Σιβένας που έτρεξε πολλά χιλιόμετρα σε άμυνα και επίθεση. Όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να φτάσουν μέχρι τον τελικό καθώς πέρα απο την αγωνιστική τους ανωτερότητα έχουν δουλέψει καλά και τον εξωαγωνιστικό παράγοντα (διαιτητές, πρόγραμμα αγώνων κ.λ.π.). 
Αν η ομάδα μας πάρει την τρίτη θέση του ομίλου και περάσει τον κρίσιμο προημιτελικό, είναι πολύ πιθανό να τα "ξαναπούμε" στα ημιτελικά. Και τότε θα δούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από τους TeacherSonics. Τίποτε μα τίποτε δεν θα μείνει αναπάντητο μέσα στο παρκέ. Θα αντιτάξουμε δύναμη στην δύναμη και σκληράδα στην σκληράδα. Ο φιλικός χαρακτήρας του τουρνουά έχει προπολλού παρέλθει και προφανώς όχι από εμάς. 

Η συνέχεια
Την Τετάρτη δίνουμε τον τελευταίο αγώνα του ομίλου απέναντι στους χαντμπωλίστες των Rock 84. Και οι δυο έχουμε προκριθεί και μένει μόνο να ξεκαθαρίσει ποιός θα πάρει την τρίτη και τέταρτη θέση. Κάτι που είναι άνευ σημασίας καθώς οι πρώτες δύο θέσεις στον άλλο όμιλο θα ξεκαθαρίσουν μετά τον δικό μας αγώνα και ίσως δούμε και μαγειρέματα επιλογής αντιπάλου
Καμία ανησυχία όμως. Έχουμε ξαναναφέρει πως η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από τις ομάδες του άλλου ομίλου. Στόχος ήταν η πρόκριση και επιτεύχθει άνετα. Η ομάδα "ψήθηκε" μέσα από τους δύσκολους αγώνες του Α' Ομίλου και την Πέμπτη θα παραταχθεί για πρώτη φορά πλήρης. Με Βιολιντζή, Κουτάλη και Τούση καλά θα κάνουν οι αντίπαλοι να επιλέξουν προσεχτικά αντίπαλο το βράδυ της Τετάρτης. 

4 σχόλια:

  1. Όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει μέσα σ΄αυτό το blog μπορείτε να γράφετε όλοι ότι θέλετε ακόμα και εναντίον της ομάδας μας. Ίσα ίσα που επικροτούμε την καζούρα και τα πειράγματα. Αρκεί βέβαια να ισχύει μία πολύ σημαντική προϋπόθεση:
    Να έχετε το θάρρος να εκφράζεστε ΕΠΩΝΥΜΑ.
    Όσοι κρύβεστε πίσω από την "φουστίτσα" της ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ τα σχόλια σας θα ρίχνονται στον Καιάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...
    ΩΣ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ" ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ...
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΙΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....
    ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ...
    ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΒΕΒΒΑΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ...
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΞΗΣ....ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ????
    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙΔΙΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΓΙΑ ΑΣΧΗΜΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΑΙΤΗΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΤΛ.....
    ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΙΟΛΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ....ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ, ΟΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ???
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ....ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ...ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ,ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ "ΣΤΗΜΕΝΑ" ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΟΟΤΕΡΟ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..!!! ΝΑΙΛΟΙΠΟΝ, ΦΕΤΟΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ, ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ..!!! ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΕΡΕΟΥΣΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.....
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ , ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ, ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΛΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ?????
    ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ....ΛΥΠΑΜΙΑ..!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ...ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ....ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΟΜΑΔΑ ΠΧ, ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΜΟΥ.....ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ)...

    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΗ ΠΕΡΙΡΕΟΥΣΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΚΑΤΙ ΤΟΣΟ "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ",ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΟΜΑΔΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ "ΣΤΗΜΕΝΟΥ" ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!!
    ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ...ΣΑΦΩΣ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.....
    ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ (ΑΛΛΗ ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ.... ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΜΙΛΟΥ, ΜΕΣΩ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.....ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...
    ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΘΙΝΗ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΝΟΙΑ ΤΩΝ "ΣΤΗΜΕΝΩΝ" ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΤΥΧΗ ΚΑΤΑ 50% ΤΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΟΥΝ ΟΙ... "ΚΑΝΟΝΕΣ", ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ!!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ-ΕΣ ΚΑΘΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ως παικτης της ομαδας νεμεσις και ασχολουμενος με το αθλημα επι πολλες δεκαετιες θελω να δηλωσω οτι το υφος του κειμενου ειναι υπερβολικο και με θιγει ως βαθυτατα. θα ταιριαζαι δε μονο σε καποιο οπαδικο εντυπο επαγγελματικης ομαδας και πρωταθληματων οπου διακυβεύονται πολλα και ποικίλα συμφεροντα. Εδω ομως κανουμε το χομπυ μας απλα με το οποιο ευλογο και σεβαστο παθος του καθενος για νικη και καταξιωση, αλλα μη γινομαστε γραφικοι, 100 ατομα ειδαν το παιχνιδι και δε προκυπτει απο πουθενα καμμια διαιτητικη σφαγη, και εγω προσωπκα δεν ανεχομαι στο ελαχιστο να αφηνεται η παραμικρη υπονεια δολου σ ολο αυτο απο την πλευρα της ομαδας που αγωνιζομαι. Ουτε επισης η εκφραση μιας αντιθετης γνωμης στο μπλογκ συνιστα ελλειψη ανδρισμου. Σιγα πια τι να φοβηθει καποιος.../ Συνεπως ας ...κουλαρουμε λιγο και ας δουμε τα πραγματα πιο χαλαρα ως διασκεδαση που την πληρωνουμε στο κατω κατω απο τη τσεπη μας. δε μας υποχρεωνει κανεις. Οποιοοι δεν αντεχουν ας μη χαλασνε και τη γιορτη των υπολοιπων διοτι εγω και οι περισσοτεροι που εχουμε φαει τα γηπεδα με τα κουταλια ...ετσι βλεπουμε μια τετοια διοργανωση. , Υπαρχουν αλλωστε δεκαδες παιδια καθε μερα στο δακ εναντι των οποιων οφειλουμε υποδειγματικες συμπεριφορες ως πρου\τυπα διαμορφωσης των χαρακτηρων τους
    φιλικα γ, Ροδοβιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή