Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Τρίτη κληρώνει κι από εβδομάδα ...πληρώνει

Αύριο Τρίτη 14/5/2013 και ώρα 2 μ.μ. στα γραφεία του Οράματος θα γίνει η κλήρωση των αγώνων του 6ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά 2013 που θα ξεκινήσει την άλλη εβδομάδα. Τελικά οι ομάδες που θα λάβουν μέρος...
στην κλήρωση θα είναι δώδεκα (12) καθώς τελευταία στιγμή δήλωσε συμμετοχή και η ομάδα των Hermes που αποτελείται κυρίως από φαντάρους-στρατιωτικούς. Θα δημιουργηθούν δύο όμιλοι των έξι (6) ομάδων από τους οποιούς θα προκριθούν στα προημιτελικά, έπειτα από τους μεταξύ τους αγώνες, οι τέσσερις (4) πρώτες του κάθε ομίλου. Απο εκεί και πέρα οι αγώνες θα είναι νοκ - άουτ μέχρι τον τελικό.
Η δομή της φετινής διοργάνωσης παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε τόσο μεγάλους ομίλους. Έτσι, κάθε ομάδα θα παίξει πέντε (5) τουλάχιστον αγώνες στον όμιλο της, ενώ αυτή που θα το κατακτήσει θα έχει παίξει συνολικά οκτώ (8) αγώνες, τους περισσότερους από κάθε χρονιά. 
Για γερές αντοχές λοιπόν το φετινό τουρνουά καθώς ένα από αυτά που θα μετρήσουν θα είναι η διάρκεια και συνέπεια της κάθε ομάδας, καθώς αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν θα πρέπει να αντέξουν μέχρι και οκτώ (8) αγώνες σε διάστημα το πολύ τριών εβδομάδων.
Μείνετε κοντά μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ομάδες, τα ρόστερ τους και την κλήρωση τις προσεχείς μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου