Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Πρεμιέρα Anonymous με Δ. Έδεσσας




Η πρώτη μέρα του 6ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά βρίσκει αντιμέτωπους τους Anonymous με τον Δ. Έδεσσας. Η συνάντηση αυτή κρύβει τους κινδύνους της πρεμιέρας αλλά και το επιπλέον κίνητρο για το Δ. Έδεσσας να αποδείξει την αξία του απέναντι στον περσινό πρωταθλητή αλλά και να καταστήσει σαφές ότι δεν θα αφήσει κανέναν να τον αποκλείσει στην φετινή διοργάνωση από την τελική φάση.
Η προϊστορία θέλει την ομάδα των Anonymous να κυριαρχεί στις αναμετρήσεις αλλά από την άλλη με βάση την περσινή πορεία οι Anonymous έχασαν στην 1η αγωνιστική από την Τράπεζα Κύπρου, η οποία ωστόσο δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Ίσως γι΄ αυτό φέτος και οι LABF (πρώην Τράπεζα Κύπρου) αντιμετωπίζουν τους πρωταθλητές την τελευταία αγωνιστική (αυτά για όσους πιστεύουν στις προλήψεις)!
Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!
 Είναι δυνατή η επιτυχία σε όλους ανάλογα με τους στόχους που θέτει η κάθε ομάδα και νομίζω ότι όλοι έχουμε ως στόχο την ευχαρίστηση από την συμμετοχή σε αγώνες του αθλήματος που αγαπάμε για έναν υγειή και αγαθό σκοπό.

2 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες. Και οι δύο είναι ιδιαίτερα συμπαθείς στο κοινό του τουρνουά. Φέτος έχω μία διαίσθηση ότι είναι η χρονιά του Δ. Έδεσσας. Έχω την εντύπωση ότι ήρθε ή ώρα να κάνουν και αυτοί ένα βήμα παραπάνω. Είδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.....ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.....ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ 3 "ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ", ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή