Τρίτη 21 Μαΐου 2013

1η Αγωνιστική του 6ου Αντικαπνιτιστικου Τουρνουά

Χθές 20 Μαϊου 2013 ολοκληρώθηκε η 1η Αγωνιστική του 6ου Αντικαπνιτιστικου Τουρνουά βρίσκοντας νικητές και ηττημένους ευχαριστημένους από την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.
Συγκεκριμένα η ομάδα του Brazil αναδείχθηκε νικήτρια με σχετική ευκολία επί των περσινών φιναλίστ Teachersonics, οι οποίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα στο σκοράρισμα και στό αμυντικό ριμπαουντ. Η ομάδα του Brazil δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και επικράτησε με διψήφια διαφορά. Η παρουσία παικτών με μπασκετική παιδεία και εμπειρία ( Μπακύρτζης, Κωνσταντινίδης, Τσορόγκας, Ταουσάνης αλλά και ο νεοεμφανισθείς Αναστασιάδης Μίμης) έκαναν τη διαφορά σε συνδυασμό με το πάθος των υπολοίπων. Οι Teachersonics από την πλευρά τους είχαν την ατυχία να έχουν σε "χαμηλή πτήση" τόσο τον Αλιμπάκη όσο και τον Μαυρίδη αλλά και τον περσινό σκόρερ Τρίπτση.
Στο άλλο παιχνίδι της 1ης Αγωνιστικής η ομάδα του Δ. Έδεσσας κατέβαλε τους περσινούς πρωταθλητές Anonymous, διατηρώντας την παράδοση που θέλει τους δεύτερους να χάνουν επεισοδιακά στην αρχή. Πέρσι οι Anonymous έχασαν στη 2η παράταση από την Τράπεζα κύπρου και φέτος με μόλις δύο πόντους 62-60 από την ομάδα του Δ. Έδεσσας.
Η ομάδα του Δ. Έδεσσας ευτύχισε να έχει σε πολύ καλή μέρα τόσο τον Τσακώντση όσο και τον Κίτκα άλλα τη διαφορά την έκανε ο βετεράνος Πάυλος Συμεωνίδης, ο οποίος ανέδειξε ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα. ( Στα νιάτα του ήταν ο λεγόμενος "χαμάλης πολυτελείας", μάλλον δεν του έδωσαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του οι coaches). Από τους Anonymous, οι οποίοι βρέθηκαν να χάνουν μέχρι και είκοσι πόντους στην αρχή του 4ου δεκαλέπτου (32-52), ξεχώρισε η αστοχία στα πρώτα τρία δεκάλεπτα και το πάθος και η αποφασιστικότητα στο τελευτάιο δεκάλεπτο, όπου το επιμέρους σκορ ήταν 28-10.
Ωστόσο είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα διότι το 6ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά έχει πολύ δρόμο και κυρίως ανηφορικό για όλες τις ομάδες.
Από πλευράς διοργάνωσης τα πράγματα κύλησαν ομαλά άν και δεν έλλειψαν οι μικρές τρικλοποδιές που προσπάθησαν να βάλουν ακόμη και την τελευταία στιγμή οι κακώς εννοούμενες "δημοσιουπαλληλικές πρωτοβουλίες και ενδιαφέρον". Ευτυχώς λύθηκαν με τη βοήθεια του της διοίκησης του Δήμου και υπεύθυνου του ΔΑΚ κ. Δ. Παπαλαζάρου.

1 σχόλιο:

  1. ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ......ΗΤΑΝ ΔΕ ΤΟΣΟ..ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΟΥ 4 ,40 ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ, ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΗΤΑΝ 7, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΚΑΙ 0 ΚΑΤΑ ΤΩΝ ANONYMOUS.!!!ΠΡΑΓΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΙΕΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ FULL COURT, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΟΥΛ..!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΔΙΚΑΙΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ...ΘΕΩΡΩ ΚΟΙΝΩΣ ΟΤΙ, ΝΑΙ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΦΑΟΥΛ!!! ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ,ΑΠΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΠΛΗΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ), ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΣΙ.....ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ANONYMOUS ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ Η ΜΙΑ ΗΤΤΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ , ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΚΑΙ...ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή