Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Έκτακτη Ενημέρωση: Κίνδυνος αποκλεισμού των TeacherSonics

Πανικός έχει κυριεύσει τους κόλπους της ομάδας μας, από τις έντονες φήμες που κυκλοφορούν για επικείμενο αποκλεισμό μας από την συνέχεια του Τουρνουά. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές αυτή την στιγμή συνεδριάζει η Τρόϊκα της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά με θέμα την επιβολή τιμωρίας στην ομάδα μας για αντικανονική συμμετοχή παίκτη της στον χθεσινοβραδινό αγώνα (TeacherSonics-Βετεράνοι: 50-35). Συγκεκριμένα...
...ο νεαρός Τεντζέρης Δημήτριος, γιος του παίκτη μας Θωμά, χρησιμοποιήθηκε παράνομα στα τελευταία δευτερόλεπτα, χωρίς να έχει δηλωθεί στην σύνθεση και μάλιστα αλλοίωσε το τελικό αποτέλεσμα αυξάνοντας την τελική διαφορά από 13 σε 15 πόντους!!! 
Μέλος της τρόϊκας έγινε δέκτης από το πρωί εκατοντάδων παραπόνων για την ευνοική μεταχείριση που απολαμβάνει η ομάδα μας, οι οποίοι και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία μας. Δυστυχώς όμως η Τρόϊκα έμπλεξε σε έναν νομικό λαβύρινθο: αν απλά μας μηδενίσει στον συγκεκριμένο αγώνα ή μας αφαιρέσει βαθμούς αυτό δεν θα έχει κανένα ουσιαστικό αντίκτυπο στην μετέπειτα πορεία μας, γιατί ως γνωστόν όλοι περνάνε στην επόμενη φάση. Κάτι τέτοιο μάλιστα θα θεωρηθεί σκάνδαλο υπέρ εμάς γιατί στην ουσία είναι σαν να μην τιμωρούμαστε. Σύμφωνα πάντα με τις φήμες, έχει ζητηθεί η συμβουλή μεγάλου δικηγορικού γραφείου των Αθηνών (ακούγονται τα ονόματα των Λυκουρέζου-Κούγια) ώστε να βρεθεί φόρμουλα να αποβληθεί η ομάδα μας από το Τουρνουά, προς παραδειγματισμό των υπολοίπων και προς τέρψη των θιγούμενων. 
Εμείς μέσα στην αγωνία μας για την ακρίβεια των φημών, απλά να σημειώσουμε πως δεν θα ανεχθούμε πάλι φέτος μια τέτοια αντιμετώπιση και θα κυνηγήσουμε το θέμα στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο (CAS).

ΥΓ-1: Στην συνεδρίαση της Τρόϊκας δεν συμμετέχουν λόγω προφανούς υποκειμενικότητας, ο νυν παίκτης μας Μισσελής και ο πρώην δικός μας Ψαρίκογλου.
ΥΓ-2: Μπορεί να γελάτε με το παραπάνω παραμύθι αλλά δυστυχώς μια παραπλήσια ιστοριούλα ζήσαμε και πληρώσαμε την περσινή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου