Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Επισημάνσεις επί των ρόστερ

Σχετικά με τα ρόστερ των ομάδων που σας παραθέσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση (http://teachersonics.blogspot.gr/2014/05/blog-post_18.html)  είναι απαραίτητο να επισημάνουμε τα εξής:

1. Στην ομάδα των OTO-CARS ο Σταυρουλάκης είναι όντως ο γνωστός πρώην άσος του Πανεδεσσαικού, δεν συμπεριλαμβάνεται όμως στους εν ενεργεία γιατί δεν αγωνίσθηκε φέτος λόγω τραυματισμού. Άλλη μια φορά λοιπόν που παρερμηνεύεται η έννοια του εν ενεργεία αθλητή, και στεκόμαστε στο γράμμα του νόμου και όχι στο πνεύμα.
Σας θυμίζουμε και άλλους τέτοιους που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν ως μη εν-ενεργεία, και που τελικά αποδεικνύονται οι πλέον περιζήτητοι στο "παζάρι των μεταγραφών": Υφαντίδης, Στόϊος, Δημητρόπουλος αλλά και ο δικός μας Βιολιντζής. Πραγματικά μεγάλο θέμα που χρήζει περισσότερης ανάλυσης και προβληματισμού.

2. Οι Βετεράνοι τελικά σπάνε την παράδοση και κατεβαίνουν στο τουρνουά με εν ενεργεία αθλητή. Πρόκειται για τον πρώην σέντερ των ΝΕΜΕΣΙΣ, Στόϊο Παναγιώτη, που δεν τον αναφέραμε εκ παραδρομής. Μάλλον θα πρόκειται για αντάλλαγμα στους Βετεράνους στα πλαίσια της μεταγραφής του Λυτρίδη στους ΝΕΜΕΣΙΣ. Έτσι θα δούμε φέτος μια διαφορετική ομάδα Βετεράνων, καθώς να θυμίσουμε πως αποκτήθηκαν (ως ελεύθεροι) οι Ιωάννου και Ιορδανίδης πρώην πρωταθλητές με την Νομαρχία.
Έτσι φθάσαμε αισίως τους 126 δηλωμένους παίκτες με ευχή όλων μας να χρησιμοποιηθούν άπαντες και να μην μείνει κανένας παραπονούμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου