Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΠΡΟ-ΚΡΙ-ΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

NEMESIS - HERMES: 57 - 36 ...και οι TeacherSonics ξανά στα Προημιτελικά

Μετά την άνετη νίκη των NEMESIS επί των HERMES με 57 - 36 η ομάδα μας προκρίθηκε οριστικά στα προημιτελικά του τουρνουά, και έτσι ο τελευταίος αγώνας με τους NEMESIS αποκτά καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. 

Οι NEMESIS εμφανίστηκαν καλά διαβασμένοι στον αγωνιστικό χώρο και με ασφυκτικό man to man στα δύο βασικά επιθετικά όπλα των HERMES πήραν από την αρχή το προβάδισμα και το κράτησαν μέχρι το τέλος. Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο οι NEMESIS βρήκαν εύκολες λύσεις προς το καλάθι και έκλεισαν το ημίχρονο με διαφορά 10 πόντων. 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι HERMES ήταν σαν να μην εμφανίστηκαν ποτέ στο γήπεδο. Με αδύναμη άμυνα και με το πλειμέικερ τους να κάνει απανωτά λάθη η διαφορά εκτοξεύχθηκε γρήγορα στους είκοσι πόντους όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος. 
Οι NEMESIS παίζοντας ώριμο και ποιοτικό μπάσκετ έδειξαν για άλλη μια φορά πως θα πρωταγωνιστήσουν στο τουρνουά και είναι ικανοί να το κατακτήσουν. Για την ομάδα μας είναι μια καλή ευκαιρία στον αγώνα της προσεχούς Τρίτης να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι σε ένα από τα φαβορί του τίτλου. 

Από την άλλη οι HERMES στην πρώτη τους παρουσία στο τουρνουά αποκλείονται με μία νίκη στο ενεργητικό τους και δύο ήττες. Οι εντυπώσεις που άφησαν σ' αυτήν την πρώτη τους εμφάνιση ήταν ανάμεικτες. Ενώ έδειξαν αρκετά καλά αγωνιστικά χαρακτηριστικά, έχασαν πόντους από την εξωαγωνιστική τους συμπεριφορά, καθώς οι συνεχείς διαμαρτυρίες τους στους διαιτητές και η αγενέστατη συμπεριφορά μερικών παικτών, δημιουργησαν κακή εικόνα στους θεατές. Η παρουσία μιας ομάδας που πρεσβεύει τον Ελληνικό Στρατό ήταν σίγουρα η ευχάριστη έκπληξη του φετινού τουρνουά. Επίσης, ξεχωριστή νότα στους αγώνες τους έδωσαν και οι νεαροί φαντάροι θεατές στην κερκίδα και γενικά ο "καινούριος" κόσμος που φέρανε στο γήπεδο. Ειδικά για μας τους καθηγητές Πληροφορικής των TeacherSonics ήταν ιδιαίτερη χαρά που παίξαμε έναν αγώνα μπάσκετ απέναντι σε δύο πολύ καλούς και αγαπητούς παλιούς μας μαθητές, που υπηρετούν στον Στρατό. Τον Νικόλαο Λαζαρίδη και τον Μιχάλη Καρπούζη. Όλα αυτά είναι στοιχεία που κακά τα ψέμματα τα έχει ανάγκη το τουρνουά και τα θέλουμε όλοι σε μόνιμη βάση. Είναι πραγματικά κρίμα να αμαυρώνεται η παρουσία τους από ένα - δύο άτομα. Ελπίζουμε ειλικρινά όλοι σε μια καλύτερη, σε όλα τα επίπεδα, παρουσία τους στο επόμενο τουρνουά.

Στον άλλο σημαντικό αγώνα της σημερινής μέρας το ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ νίκησε άνετα την ελλειπή ομάδα που κατέβασε ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ και μόνο αν γίνουν θαύματα στους επόμενους αγώνες θα χάσει την πρόκριση.
Έτσι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος των ομίλων τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει στον όμιλο μας (τρίτος) όπου προκρινόμαστε εμείς και οι NEMESIS, στον δεύτερο όμιλο σίγουρα προκρίνεται η αήττητη ομάδα της Αστυνομίας και πολύ κοντά στην πρόκριση είναι η Τράπεζα Κύπρου και το ΔΙΟΙΗΚΗΤΗΡΙΟ, ενώ στον πρώτο όμιλο τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά με τους NEW - OLD BOYS και τον ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟ να έχουν το προβάδισμα.

Η δεύτερη αυτή συνεχόμενη πρόκριση για την ομάδα μας στα προημιτελικά πιστοποιεί την αγωνιστική της άνοδο, ενώ υπάρχει πίστη πλέον σε όλα τα μέλη της, πως είμαστε έτοιμοι φέτος για ένα βήμα παραπάνω.

1 σχόλιο:

  1. Καλά θα έίναι να "καθαρίζετε την μπουγάδα "μόνοι σας και να μην περιμένετε άλλοι να "βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά" για λόγου σας.
    Καλή τύχη στο επόμενο βήμα γιατί θα την χρειαστείτε τώρα που καθώς λενε και οι Αμερικάνοι "tough times for tough men"

    ΑπάντησηΔιαγραφή