Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Αγώνες φωτιά

Δύο παιχνίδια φωτιά περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής (30/5/2012) αγωνιστικής στο ΔΑΚ Έδεσσας, που θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση. Και τα δύο αφορούν έμμεσα ή άμεσα την ομάδα μας.
Στο πρώτο παιχνίδι στις 5:00 αγωνίζονται Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ με το ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ σε μία επανάληψη του περσινού παιχνιδιού όπου και πάλι οι δύο ομάδες παίξαν στην φάση των ομίλων για πρόκριση στα προημιτελικά, με νικητή το ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ. Να θυμίσουμε ότι στον ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ αγωνίζονται τρία "δικά" μας παιδιά ο Δημήτριος Γιώγας, ο Κυριάκος Κωφίδης και ο Αντώνιος Γιόντης. Και οι τρεις  προπονούνταν όλη την χρονιά με τους TeacherSonics και τους ευχόμαστε ιδιαίτερα καλή τύχη.

Στον άλλο αγώνα που ενδιαφέρει άμεσα την ομάδα μας, στις 6:30 αγωνίζονται οι NEMESIS με τους HERMES. Μέλη της ομάδας μας (Μισσελής, Χρήστου και Τούσης) θα εκτελούν χρέη γραμματείας βάση προγράμματος. Η παρουσία όλων των παικτών της ομάδας μας στην εξέδρα θεωρείται δεδομένη. Αν και γνωρίζουμε πως με νίκη των NEMESIS η ομάδα μας βρίσκεται αυτόματα στην επόμενη φάση εμείς θα ευχηθούμε καλή τύχη και στις δύο ομάδες και ας κερδίσει ο καλύτερος.

1 σχόλιο:

  1. Τα δικά σας παιδιά θυμίζει προεκλογικό σλόγκαν και με βάση τα τελευταία αποτελέσματα σας βλέπω να κατεβαίνετε στα ποσοστά !!!
    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή