Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Το Blog είναι ΑΝΟΙΚΤΟ σε όλους

Σήμερα κυκλοφορούσε στο γήπεδο η φήμη ότι το blog μας είναι κλειστό και πως δεν επιτρέπουμε τον σχολιασμό των άρθρων. Αυτό δεν αληθεύει σε καμία περίπτωση. Ελάχιστες γνώσεις να έχει κάποιος από blogs μπορεί μόνος του να καταλάβει πως είναι ορθάνοιχτο σε σχολιασμό. Όπως όμως ισχύει σε όλα τα blogs του blogger για να σχολιάσετε θα πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό Google (δωρεάν) και να συνδεθείτε σ' αυτόν πριν αφήσετε το σχόλιο σας. 
Απεναντίας εμείς επιθυμούμε την ενεργό συμμετοχή όλων σας μακριά όμως από βωμολοχίες και άσεμνα σχόλια. Επίσης όποιος θέλει να γράψει όλόκληρο άρθρο και να σχολιάσει το 5ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά 2012, τους αγώνες του και τα παραλειπόμενα, μπορεί να στείλει το κείμενο του (ενυπόγραφα) στο email: xristou@hotmail.com και να είστε σίγουροι πως θα το δημοσιεύσουμε. Είδατε πως και την επιστολή του Χάρη Ψαρίκογλου την δημοσιεύσαμε αυτούσια αν και μας καυτηρίαζε σε κάποια σημεία.
Όπως έχουμε διαπιστώσει το blog, αν και είναι των teachersonics, έχει αγαπηθεί από τους φίλους του τουρνουά γιατί πρόσφερε μία καινοτομία στην φετινή διοργάνωση. Θα θέλαμε τις απόψεις σας και τα σχόλια σας ώστε να το κρατήσουμε ενεργό και να θυμόμαστε μετά από καιρό τις στιγμές που ζήσαμε όλοι στο τουρνουά.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.... ΔΕΝ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΑ ΕΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΚΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΞΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΟΤΕΡΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ...ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΕΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΠΑΝΤΟΥ....ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ...
    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ? ΔΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή